Voor een naai cursus of naailes in Court Saint etienne Waals Brabant BE!

Voor een naai cursus of naailes in Court Saint etienne Waals Brabant BE!

Heb je altijd al je eigen kleding willen maken, maar weet je niet hoe je moet beginnen met zon ingewikkeld patroon? Naast de cursus Kleding Maken en Ontwerpen bieden wij ook de cursus Kleding Maken en Ontwerpen EXTRA UITGEBREID aan. In onze naaicursus beginners kun je de perfecte rok maken en dit gemaakt op jouw lichaam of naar jouw smaak. Ik wil graag naailes geven aan kinderen met een beperking, zoals kinderen met autisme of ADHD, maar ook kinderen met Down”. Wij bieden jaarcursussen en kortlopende cursussen: van naailes voor beginners tot lessen voor (ver)gevorderden. Deze korte naaicursus bestaat uit 8 lessen en is bedoeld voor iedereen die nog geen ervaring heeft met het maken van eigen kleding.

Als je de cursus 7 dagen of langer voor de startdatum afzegt dan ontvang je het cursusgeld terug. Kies een patroon, goede stof qua kleur en materiaal, naai je eigen kleding en je kunt ze weer in gebruik nemen! Daarnaast kun je bij de cursus gebruikmaken van diverse online studietools, zoals instructievideo, kennistests of oefeningen. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald op de inhaalles 1 week na afloop van de cursus (tenzij anders aangegeven), of op afspraak met de cursist. Naailessen of naaicursussen kunt u overal in Nederland volgen Court Saint etienne. De cursuskosten bedragen , 580 te voldoen in 2 termijnen bij aanvang van de naailessen in augustus en begin januari.

De Naaicursus voor beginners en gevorderden creatieve workshop cursus leren naaien regio Waals Brabant. Het Groene Hart wordt gegeven door Maartje Tergeven op de locatie Atelier Court Saint etienne. Onze studio geeft 50% korting op alle cursussen, workshops en doorlopende naailessen. Ervaar tijdens mijn naailessen hoe ontspannend naaien is. Woensdag- en vrijdagmiddag geef ik les aan kinderen, op vrijdagochtend en woensdagavond kunnen volwassenen aanschuiven.

Bezoek ons in Court Saint etienne Waals Brabant BE voor de goedkoopste naailessen, naaicursussen en workshops.

Het hele jaar door het meest actuele en complete en lokale aanbod in en rondom Waals Brabant. Wanneer er voldoende belangstelling is, kan er in overleg naailes worden gegeven.

Ook in Court Saint etienne Waals Brabant BE kun je terecht voor een naai les, naaicursus of naaiworkshop.

Je krijgt naailes in kleine groepjes van maximaal 4 à 5 personen en hierdoor persoonlijke begeleiding van begin tot eindresultaat. Je behoudt in die periode recht op persoonlijke begeleiding, feedback op je opdrachten en toegang tot alle online studiefaciliteiten. De cursus loopt door van september t/m juni; in de schoolvakanties is er geen les. En je kunt iedere schriftelijke naaicursus eenvoudig online bestellen en betalen.

Voor een goede naailes bezoek je ons in Court Saint etienne Waals Brabant BE.

De naailessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 4-6 personen met allemaal leuke meiden. Om de absolute beginners cursus te volgen hoef je niet in bezit te zijn van een eigen naaimachine. Het aanzetten van een kraag of capuchon, het maken van manchetten en knoopsgaten en het verwerken van kant worden aan het eind van de cursus behandeld. Ook vind je er handige studietools, zoals een duidelijk overzicht van de cursus en je resultaten en eventuele extra instructievideos of steeds meer cursussen kun je via LOI Campus zelfs deelnemen aan live webcolleges.

Bezoek ons in Court Saint etienne Waals Brabant BE, de beste op het gebied van naaicursussen.

Leren breien of naaien kun je tijdens onze en doen!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *