Koffers met sloten in de aanbieding voor je schoolspullen

Koffers met sloten in de aanbieding

Ga je reizen, dan is het belangrijk dat jouw spullen beschermd zijn. Tegenwoordig zitten er op veel koffers sloten. Wanneer iemand jouw koffer open wil maken dan zal dit altijd wel lukken met het juiste gereedschap, maar een slot bemoeilijkt dit en voorkomt ook dat er vlug dingen in de tas kunnen worden gestopt. Als jij een koffer hebt gekocht zonder slot dan kun je los een slot erbij kopen. Wil je zekerheid om het opengaan van de koffer te voorkomen dan kun je kiezen voor een kofferriem met cijferslot. Deze zijn wel eens bij goedkope winkels in de aanbieding.

Cijferslot, sleutelslot of TSA slot

Hoewel een cijferslot of een Travel Sentry Approved (TSA) slot vaak standaard op een koffer zit, meestal een cijferslot, kan het zijn dat je deze los wilt kopen. Of je bent niet tevreden met het slot wat op de koffer van jouw keuze zit en je wilt een andere. Dan kun je kiezen uit een los metalen hangslotje dat je van verschillende koffermerken kunt kopen. Er bestaan losse sloten met sleutel, met cijfercode of met beiden. Denk je bij een slot aan goud-of zilverkleurig of zwart? Je hebt sloten voor jouw koffer in dezelfde vrolijke kleuren als de koffers zelf.

TSA slot kopen VS

Ga je naar de VS reizen, dan moet je hier ook rekening mee houden wat betreft het slot. Dan is een TSA slot de beste keuze, omdat het personeel van de douane deze met een speciale sleutel open kan maken en jouw koffer niet hoeft te beschadigen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je jouw kostbare spullen het liefst bij je houdt. Dan hoef je geen extra slot aan te schaffen als deze niet standaard op je koffer zit en bespaar je weer geld. Wel kan een kofferriem dan verstandig zijn om te voorkomen dat je koffer opengaat.

Koffers met sloten koop je goedkoop tijdens Black Friday in november.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *