Astrologie op maat cursus

A S T R O L O G I E  O P   M A A T

Emailcursus

Ja, je wilt wel een astrologie cursus volgen, maar je hebt geen vaste dag of avond vrij.
Of… er is geen mogelijkheid in je omgeving.
Of… je hebt gedurende een bepaalde periode wel veel tijd en dan weer een paar weken niet.
Of… je weet niet hoe een cursus te combineren met je sociale leven en/of werk.

Een cursus per email is dan ideaal. Je hoeft nergens naar toe en je deelt je eigen tijd in. De cursus wordt dus “op maat” gegeven, d.w.z. afgestemd op je eigen situatie.
De begeleiding is in dit geval individueel en loopt per email (soms per post of telefoon). Het voordeel is dat er op elk moment vragen gesteld kunnen worden en je zoveel begeleiding krijgt als je zelf wilt. Makkelijk en lekker snel.

Astrologie Op Maat biedt je een volledige, hoogwaardige basisopleiding Astrologie. De totale opleiding wordt aangeboden in 2 “blokken” van 10 lessen.

Astrologie is leerzaam maar ook leuk als de stof op een prettige manier gepresenteerd wordt en dat probeer ik dus ook te doen. Ik heb gekozen voor duidelijke, voor iedereen begrijpelijke lessen met zo weinig mogelijk “moeilijke” woorden of vaktermen. Nuchter en concreet. Astrologie is een “wetenschap” en dus probeer ik ook met beide benen op de grond te blijven.
Je werkt door bijna alle lessen heen met je eigen horoscoop. De tekening en berekening krijg je aan het begin van de cursus van mij.
Bij iedere les zitten een aantal open vragen. Het is wel de bedoeling dat je deze vragen probeert te beantwoorden. Zo kunnen we allebei zien of de aangeboden lesstof wel begrepen wordt/is.

Je kunt op ieder gewenst moment beginnen met de cursus. Als je het lesgeld betaald hebt, krijg je de eerste les toegestuurd. En vervolgens geef je zelf aan wanneer je een volgende les wilt krijgen. De enige voorwaarde die er aan verbonden is, is dat er minimaal 1x per kwartaal inhoudelijk contact is over de lessen.
Alle lessen kunnen uitgeprint worden zodat je aan het eind in ieder geval een heel aardig naslagwerk hebt.
Je hoeft ook geen aparte boeken aan te schaffen, alles wat je nodig hebt staat in de lessen.
Uiteraard kun je natuurlijk uit eigen interesse boeken kopen, maar voor de cursus is het niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *